SPRINGBERG KOPEN

Wat is een Airmountain?

Wilt u op een leuke manier een boost geven aan uw bedrijf, product of merk? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden die een op maat gemaakte inflatable biedt. Airfactory produceert vele verschillende op maat gemaakte inflatables. Voor elke gelegenheid een geschikte toepassing. Om een goede keuze te maken, denken wij graag met u mee om zo samen tot een geweldig product te komen.

Voordelen van een inflatable

Een inflatable kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen van een inflatable is dat deze mobiel zijn. Vanuit een klein pakketje wordt deze gevuld met lucht waardoor je binnen enkele seconden een geweldige grote eyecatcher kunt realiseren. Met hetzelfde gemak laat je de lucht er weer uitlopen en verpak je de inflatable tot een klein pakketje. Wanneer er meerdere plaatsen zijn waar je je campagne wilt houden kun je je inflatable(s) steeds meenemen. Super handig dus!

Herbruikbaar

Een ander groot voordeel is dat inflatables herbruikbaar zijn. Vaak kun je de inflatable vele malen (in vele jaren) opnieuw gebruiken. Hierdoor kun je als marketeer de kosten van je campagne reduceren. De kosten voor een reclamecampagne kunnen soms enorm oplopen. Als je de kosten dan kunt uitspreiden is dit natuurlijk erg prettig, terwijl het effect van de inflatable hetzelfde blijft!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world