Ontwerp uw eigen springberg!

Airmountain heeft 6 standaard afmetingen welke u naar eigen wens in kleuren kunt samenstellen. Dit gaat super eenvoudig met de samenstelmodule:

Ontwerp uw springberg en ontvang direct een offerte

Voordat u de airmountain gaat samenstellen is het goed de volgende punten te weten:

Basispakket

Voor de weergegeven prijs ontvangt u altijd het basispakket. In het basispakket zit standaard inbegrepen;

  • Levering & installatie airmountain
  • Blower + externe behuizing
  • Goedkeuringscertificaat volgens NEN-14960
  • Promotie (lucht)foto
  • 2 jaar garantie

Er zijn dus geen verrassingen achteraf. Daarnaast bieden we enkele opties om uw basispakket verder uit de breiden.

Afwerking

Voor de installatie van de airmountain wordt een geul gegraven waar het bevestigingsframe van de airmountain in wordt geplaatst. De rand om de airmountain wordt ook wel de landingsbaan genoemd. Standaard wordt deze na de installatie van de airmountain netjes achter gelaten zodat u dit zelf verder af kunt werken. Uiteraard is het ook mogelijk dit door ons uit te laten voeren, u heeft hierbij de keuze uit:

  • Valzand (meest gekozen)
  • Rubberen snippers
  • Kunstgras
  • Houtsnippers

De prijzen van het type afwerking zijn afhankelijk van de afmetingen van de airmountain. In de samenstelmodule is hier rekening mee gehouden.

Service- en onderhoudpakket

Met het service- en onderhoudspakket ontvangt u naast de standaard garantie van 2 jaar een aanvullende garantie tot 5 jaar op de airmountain.

Jaarlijks wordt de airmountain grondig onderhouden en gecontroleerd op de primaire onderdelen. Hiervan ontvangt u na afloop een verslag.

Bij het service-en onderhoudpakket ontvangt u het 4-seizoenen afdekzeil. Het zeil biedt extra bescherming en wordt toegepast als de airmountain niet wordt gebruikt.

Bedrijfslogo

Naast de veiligheidsregels welke wij standaard op elke airmountain plaatsen is het ook mogelijk om de airmountain te voorzien van uw bedrijfslogo. Hiermee vergroot u de herkenbaarheid en betrokkenheid van uw bezoekers bij uw accommodatie. Uiteraard is het ook mogelijk logo’s van andere (collega)bedrijven of leveranciers te plaatsen ter promotie en sponsoring. Hiermee maakt u de investering voor uw eigen organisatie nog toegankelijker!

AirmountainAirmountain
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world