OVER AIRMOUNTAIN

De Springkussenfabriek is een professioneel en enthousiast bedrijf. Wij zijn  gespecialiseerd in het produceren en aanleggen van springbergen.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige springbergen tegen betaalbare prijzen. Onze visie is: door verder te gaan dan de standaard voldoen we aan uw verwachting!

Airtrampoline d
Het team van De Springkussenfabriek

Kwaliteit – Wij gaan verder!

Door onze gedegen werkwijze komt u niet voor verrassingen te staan. Wij begrijpen als geen ander dat een springberg een lange tijd mee moet gaan. Daarom hebben wij bewust gekozen voor 1100 gr/m2 pvc doek dat hoogfrequent aan elkaar wordt gelast. Door deze bewezen techniek geven wij standaard 2 jaar garantie op de springberg. Met het aanvullende onderhoud & service pakket bent u zelfs 5 jaar  verzekerd van een goed product!

Veiligheid  – Wij gaan verder!

Een springberg is een uitdagende en mooie attractie! Uiteraard wilt u geen enkel risico lopen als het om de veiligheid van uw bezoekers gaat.

De springbergen van De Springkussenfabriek zijn goedgekeurd volgens de wettelijk verplichte NEN-Normering 14960. Hierin staan de basis veiligheidseisen omschreven waaraan het product moet voldoen.

Naast de standaard keuring maken we door middel van iconen op de springberg aanvullende veiligheidsregels duidelijk. Dankzij de situatieopname op locatie worden eventuele omgevingsrisico’s uitgesloten.

Dankzij deze methodiek is de veiligheid van uw bezoekers gegarandeerd!

Werkwijze – Wij gaan verder!

Om te voldoen aan uw verwachting hanteren wij standaard de volgende werkwijze:

  • Afspraak en situatieopname op locatie
  • Duidelijk en praktisch advies
  • Transparante offerte (geen onverwachte kosten achteraf)
  • Installatie op locatie
  • Oplevering en instructie airmountain
  • Foto/ video-opnames op locatie (optioneel)
  • Jaarlijks contact over status airmountain en informatie over wetswijzigingen en ontwikkelingen (optioneel)

Promotie – Wij gaan verder!

Zodra de springberg is geïnstalleerd wilt u dit kenbaar maken aan uw bezoekers en inzetten als marketinginstrument voor uw potentiële bezoekers!

De Springkussenfabriek helpt u daarbij! Door professionele foto’s en video’s te maken van de springberg op uw locatie heeft u naast een nieuwe attractie nieuw  beeldmateriaal dat kunt u gebruiken voor uw website, social media, foldermateriaal, etc.

Uw (potentiele) bezoekers zijn binnen korte tijd op de hoogte van de nieuwe attractie in uw accommodatie!

Prijs Wij gaan verder!

Een belangrijk onderdeel bij de aanschaf van een springberg is de investering en hoe snel deze kan worden terugverdiend (return on investment). De Springkussenfabriek heeft een helder en transparant prijsbeleid. U krijgt een zeer scherpe prijs zonder verassingen achteraf. Bij een springberg zijn diverse opties en afwerkingsmogelijkheden beschikbaar, dit maken wij inzichtelijk in elke offerte die wordt uitgebracht. Daag ons uit en ontvang gegarandeerd de laagste prijs!

Service & onderhoudWij gaan verder!

Naast het leveren en het vakkundig installeren van de springberg hanteren wij een hoog serviceniveau.

Na de installatie van de springberg geven wij een duidelijke instructie over het gebruik van de springberg. Mochten er later vragen ontstaan kunt u deze rustig nalezen in de meegeleverde beheerdershandleiding en gebruikersinstructie. Om u daarnaast zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij 7 dagen per week 12 uur per dag telefonische ondersteuning mochten er vragen zijn.

Een keer per jaar nemen wij telefonisch contact met u op over het functioneren van de springberg. Optioneel zijn er producten leverbaar ter verlenging van de levensduur.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij graag een afspraak. U bent van harte welkom in ons bedrijfspand aan de Industrieweg 15 in Rogat. Onder genot van een kop koffie bespreken wij graag uw ideeën en demonstreren wij graag onze producten. Ons team staat te popelen om u te helpen.

Graag tot snel!

Namens het team van De Springkussenfabriek

Neem contact met ons op
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world